Cursus conversatie Moluks – Maleis.

Vindt u het leuk om met uw Molukse vrienden, collega’s
of schoonfamilie te kunnen praten in de Molukse - Maleise taal?

Cursusleidster Toni de Fretes heet u van harte welkom.

Toni behoort tot de 2e generatie Molukkers in Nederland.

Op een speelse manier leert ze u de grondbeginselen van deze taal.

Waar en Wanneer:

De lessen worden elke vrijdagmiddag gehouden van 13.00 t/m 15.00 uur.

In de Noabershop  aan de  Rolderstraat 9 in Assen.

www.noabershopassen.com

Datum aanvang lessen:

Vanaf vrijdag 4 september  t/m  vrijdag 20 november. ( 12 lessen )

De inhaallessen zijn op vrijdag 27 november en  vrijdag 4 december. ( 2 lessen )

Lesgeld en inschrijving:

Het lesgeld  is € 96,- voor de 12 lessen, incl. de 2 inhaallessen. Ook het lesmateriaal in hier inbegrepen. Het lesgeld moet worden voldaan voor aanvang van de cursus op naam van Stichting Educatie Massage.  Rekeningnummer : NL62RABO0300654901. Onder vermelding van uw naam en de cursus. Na ontvangst van de aanbetaling is uw deelname pas definitief. Er is geen restitutie mogelijk.

Over Stichting Educatie Massage.

De opbrengst van het cursusgeld gaat naar Stichting Educatie Massage. De oprichtster van deze stichting is Lien Siwalette.  Ze houdt  zich bezig met het geven van verschillende massagecursussen, zowel in Nederland als in Indonesie. Meer over de stichting kunt u lezen op deze website. www.stichtingeducatiemassage.com

FAQ . veel gestelde vragen.

Vraag: Is dit een beginnerscursus:

Antwoord: Het is een beginnerscursus, maar iedereen kan instromen.

Vraag: Komt er weer een vervolgcursus.

Antwoord: Dat hangt af van het aantal aanmeldingen. Bij meer dan 4 personen komt er weer een vervolgcursus.

Vraag: Op vrijdagmiddag kan ik niet de les volgen. Worden er ook lessen gegeven op andere dagen?

Antwoord: Als er genoeg mensen zich aanmelden ( vanaf 4 personen ) voor een andere dag of avond kunnen we kijken naar een ander tijd.

Vraag: Ik zie dat ik 3 lessen misloop. Kan ik ook per les betalen.

Antwoord: Nee, het volledig lesgeld wordt voorafgaand betaald.

Foto: Peter Veerman

Links: Toni de Fretes

Toni heeft Nederlandse taaltrainingen gegeven voor nieuwkomers / inburgeraars bij I.T.O.M.  ( Intensieve Taaltraining Op Maat )en gaf wekelijkse Moluks- Maleise conversatielessen in de Noabershop, Assen.

Rechts: Lien Siwalette. Oprichtster o.a. van Stichting Educatie Massage.