Projecten:

2020:  Het geven van de pitjit cursussen als Moluks erfgoed aan de 2e, 3e, en 4e generatie in Nederland.

Veldwerk. Masseren onder toezicht van de docent.   meer hierover zie: Lesrooster en inhoud Molukse pitjit en wellness

2018:  Het uitwisselen van massages en kennis van de Molukse wellness op Ambon.

Zorgen voor een continuïteit in de cursussen en het begeleiden van startende ondernemers aldaar.

2017 : Het geven van massagecursus  in samenwerking met Stichting Karunia o.l.v. Jeanette van Oostrum, Flores Indonesie.   http://www.stichtingkarunia.jouwweb.nl

2017:  Het geven van massagecursus  in  Suli,  Ambon.

Aldus Lien:

In Nederland ben je er niet van bewust hoe moeilijk het is om als inwoner van een dorp in Indonesië, een cursusochtend bij te wonen.

Ik was dan ook verbaasd dat tijdens de les men weg moest om b.v. hout te verkopen op de markt, of het land moest nog bewerkt worden.

Er is dus geen sprake van een volledige lesdag zoals we het hier gewend zijn.

Ook wij, als stichting,  zijn in ontwikkeling en denken mee met de lokale bevolking hoe we het effectiever kunnen doen.